NÁPOLY REPÜLŐVEL

NÁPOLY REPÜLŐVEL

199 000 Ft-tól


1. nap / Budapest - Nápoly:
Indulás repülőgéppel (a menetrend függvényében) Dél-Olaszország fővárosába, Nápolyba. Az érkezést követően transzfer a Nápolyi öbölben található szállásunkra, Torre Del Grecoba ahol 4 éjszakát töltünk el.


2. nap/ Vezúv - Pompej:
Délelőtt az egyik alvó óriásaként számon tartott, mindenki számára könnyen megközelíthető Vezúv tűzhányójának kráteréhez sétálunk fel. Lenyűgöző látványán kívüli érdekessége, hogy a közvetlen közelről érzékeli a természet mindenekfeletti erejét. A csúcson egyénileg megkóstolható a csak itt található, a vulkán oldalában készített ízletes Lacryma Christi bort. Délután az ókor egyik legtragikusabb eseményének az emlékét, a Vezúv kitörésekor elpusztult „Tengercsókolta Pompeji”maradványait keressük fel. Az ásatások között sétálva egy kicsit visszarepülünk az időben!

3. nap / Sorrento - Amalfi - Maiori - Vietri:
Reggeli után buszunkkal a természet alkotta sziklákon, Sorrento felé vesszük az irányt. Az érkezést követően rövid városnézés Sorrento-ban, a félsziget fővárosában. Ellátogatunk a Villa Comunale parkba a Vezúvra nyíló lenyűgöző kilátásért, majd szabadidő a reneszánsz-barokk óvárosban. Ezután Positano érintésével az isteni partszakasz mentén jutunk el Amalfiig. Amalfi városa a teljes partrésznek kölcsönözte nevét. Itt jött létre Olaszország első tengeri köztársasága a 10. században. Az Amalfi-part a 19. században vált igazán híressé, amikor 1857-ben utak építése által a part könnyeben elérhetővé vált. Akkoriban a hely gyorsan ismertté vált és az európai művészek valamint tudósok ide vonultak vissza. Majd innen hajóval utazunk tovább Maioriba. Végül a napot a kerámia készítés fellegvárában, Vietriben fejezzük be.  Az élményekkel teli nap után visszatérünk szállásunkra.


4. nap / Capri: 
A reggeli után egy álomszép kirándulásra indulunk a szirének, a fény, a virágok és az illatok szigetére, a csodálatos Capri-ra. A szigetre való érkezés után megtekintjük Capri kikötőjét a Marine Grande-t, ahol lehetőség van egy extra fakultatív kis-hajókirándulásra is a sziget körül. (Ára: +20 euro, A kishajó indulása az időjárás függvénye). Sétálunk a belvárosban, vásárolhatunk a sziget nevezetes termékeiből a citrommal ízesített csokoládéból és a limoncello likőrből, majd megpihenhetünk Augustus császár kertjében.


5. nap / Nápoly - Hazautazás:
Miután elhagyjuk szállodánkat  Nápoly városnézésre indulunk busszal és gyalogosan: Királyi Palota, Piazza Plebiscito, Castel Nuovo.A Possilipo hegyéről gyönyörű fotókat készíthetünk a Nápolyi öbölről. Szabadidő és séta a belvárosban. Majd a városnézés utánélményekkel telve hazautazás Budapestre.

 

 

 

Utazás

Utazás Nápolyba repülőgéppel menetrendszerű közvetlen járattal, majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.

Hazautazás szintén Nápolyból közvetlen járattal.

Szállás

Négy éjszakát töltünk a Nápolyi  öbölben, egy négy csillagos szállodában.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

Időpontok

2024. június  3. -tól //  BETELT

2024. augusztus  27. -től // BETELT

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    4 éjszaka szállás félpanzióval
    Kézitáska: (40 × 20 × 25 cm)
    10 kg-os feladott poggyász
    (méret: 55 x 40 x 20 cm)

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
: 640 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
   48.800,- ft / fő
    Helyben fizetendő kirándulás
    csomagár: 230 EUR

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 6.800 Ft/fő/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás: 3,5 %

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Utazás adatai

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.
Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.