Bemutatkozás

City Holiday Utazási Iroda egy családi vállalkozás, már-már családias utas kapcsolattal.

Utazási irodánk csoportos beutaztatás, illetve partner irodák programjainak értékesítése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet saját szervezésű többnapos utazások szervezésére.

Törzsvendégeink az elmúlt néhány év alatt többek közt, olyan európai nagyvárosba látogathattak el velünk, mint Párizs, London, Róma, Barcelona, München, Salzburg…

Megismerkedhettek velünk az olasz, a francia, a spanyol és horvát tengerpart legszebb természeti csodáival, Erdélyben Székelyfölddel. Vendégeink elégedettsége folyamatosan arra ösztönzi irodánkat, hogy programjainkat újabb és újabb célpontokkal bővítsük, szolgálva ezzel a már kialakult törzsközönségünk, és újonnan velünk utazni vágyó vendég igényét.

Irodánk az utazásszervezésen belül kiemelten fókuszál zárt csoportok kérésének megfelelő utazások, túrák felépítésére, bonyolítására, incentív és üzleti utaztatások, konferenciák- és rendezvények szervezésére.

Legfőbb célunk és erősségünk a turisztikai szolgáltatások személyre szabása, kedvező árak kialakítása, egyéni igények felismerése, és a legoptimálisabb kombinációk kialakítása, hogy az utazás mindenki számára életre szóló örök élmény adjon.