Párizs - Loire Völgye - Normandia

Franciaország Gyöngyszemei

136 500 Ft -tól
Párizsról azt mondják, hogy nem csak egy város, hanem egy egész világ. Az biztos, hogy a francia főváros varázsán nem fogott az idő. Párizs az a hely, ahol az „idő a művész, s az emberek az építői”.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal az Ön lakóhelyéről, vagy a legközelebbi nagyobb településről.

Szállás

Az első és utolsó éjszakát németországi tranzit szállodábánkban töltjük, egy  jó minőségű Best Western szállodában. Valamint négy éjszakát töltünk Párizs, Rosny Sous Bois kerületében egy jó minőségű Choice szállodában.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

Időpontok

2020. július 26.-tól

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    6 éjszaka szállás félpanzióval

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
    hozzájárulás: 450 Ft / fő / nap

    Helyszínen fizetendő díj: 200 Eur / fő

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 8,200 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (2,5 %)

Egyéb

Helyben fizetendő
kedvezményes csomagár belépőkkel: 200 Eur.

Hat napos programot ajánlunk, Franciaországba, az utazók által legszebbnek tartott látnivalóihoz. Párizs csodái (Szajna parti hajókázás, Latin negyed, Montmartre stb.) mellett ellátogatunk az egykori francia királyok legszebb kastélyaihoz a Loire völgyébe.

Hogy Önöknek valóban egy nagyszerű, tartalmas, élményekben gazdag utazásban legyen részük, hogy felejthetetlen napokat töltsenek velünk Franciaország gyönyörű fővárosában, a fények városában és környékén a következő programsort ajánljuk:

1. nap: Indulás a kora hajnali órákban az Önök lakóhelyéhez legközelebbi nagyobb városból. Utazás Ausztrián át a németországi tranzitszállásunkra. Vacsora és szállás.

2. nap: Reggeli után indulás a francia fővárosba. Szállásunk (Párizs keleti részén, ahol 4 éjszakát töltünk) elfoglalása után utunk Párizs szívébe, a Szajna partjára vezet a Latin negyedbe, ahol vacsoránk keretében ízelítőt kapunk a francia konyhából. A napunkat a város jelképénél, az „Öreg Hölgynél”, ismertebb nevén az Eiffel toronynál zárjuk. 

A toronyba való feljutás extra fakultatív, kérjük igényét jelentkezéskor jelezze felénk! Mivel a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, miután elfogytak nem áll módunkban továbbiakat rendelni!

3. nap: Reggeli után fakultatív programajánlatunk a kihagyhatatlan Loire völgye, amit Franciaország kertjének is neveznek. A világörökséghez tartozó Loire menti kastélyok közül első állomásunk a legnagyobbikba, Chambord-ba, majd talán a legszebbnek tartott, a folyóra épített Chenoncheau-i ba vezet. Átélhetjük, milyen életet élt egy teljes évszázadon át a francia királyi udvartartás. A nap végén meghívjuk Önöket egy „Loire menti” borkóstolásra és egy hangulatos helyi vacsorára.

4. nap: Reggeli után a csoporttal tarthat az impresszionista festők vidékére Normandiába. Olyan híres művészek hagyták itt kézlenyomatukat, mint a helyi születésű Monet vagy Renoir. Történelmi jelentősége mellett Normandia ideális nyaralóhely is. Első állomásunk Etretat, ahol gyönyörű fényképeket készíthetünk a 100 méteres fehér sziklafalakról, amiről Moupassant is csak annyit írt: „ha valakinek meg akarom mutatni a tengert, akkor Etretatba viszem”. A fotó-stop után a bájos tengerparti kisvárosba, Honfl eurbe tartunk. Csodás középkori házakkal szegélyezett utcácskák, a főtéren a kéthajós fatemplom és a kikötő valóban nagy élmény. Vacsoránkat Rouen városában fogyasztjuk el, ott ahol Jeanne d’Arc-ot máglyahalálra ítélték.

5. nap: A mai nap újra Párizsé. Informatív buszos városnézésünk során megismerhetjük a város főbb nevezetességeit. Kora délután ellátogatunk Európa leghíresebb múzeumába, a Louvre-ba (tárlatvezetés nélkül), majd hajókázni visszük Önöket a Szajnára. Párizs és a Szajna elválaszthatatlanul összetartoznak. Sokan tartják úgy, hogy a folyó a város legszélesebb sugárútja és a rajta átívelő hidak pedig a legszebb pontjai. Napunk végén buszunk a művészek bohémvilága felé, Párizs legmagasabb pontjára, a Montmartre-ra vezet. Párizs talán legvarázslatosabb negyedében teszünk egy kis sétát a macskaköves tereken keresztül egészen a Sacre-Coeur, a Szent Szív templomáig, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a fővárosra.

6. nap: Reggeli után elindulunk németországi szálláshelyünkre. Útközben rövid pihenőt tartunk a francia királyok egyik koronázási helyén, Reims városában. Lehetőség nyílik a katedrális megtekintésére.

7. nap: Hazaérkezés az esti órákban.

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló