Párizs - Loire Völgye

Franciaország Gyöngyszemei

223 000 Ft -tól
Párizsról azt mondják, hogy nem csak egy város, hanem egy egész világ. Az biztos, hogy a francia főváros varázsán nem fogott az idő. Párizs az a hely, ahol az „idő a művész, s az emberek az építői”.

Utazás

Utazás Párizsba (Wizzair) repülőgéppel, menetrendszerű közvetlen járattal.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat.

Hazautazás Párizsból (Wizzair) szintén menetrendszerű, közvetlen járattal.

Szállás

4 éjszaka Párizsban négy
csillagos szállodában


Hotel La Place Nanterre La Defense étteremmel és bárral várja vendégeit.
A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

Minden szoba légkondicionálóval, hajszárítóval és kábel TV-vel felszerelt.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

Időpontok

  2023. július 23. - 27. (Betelt)

 

Részvételi díj tartalmazza:
    - Utazás repülőgéppel, és modern
       buszokkal
    - 4 éjszaka szállást félpanzióval
    - 10 kg-os feladott poggyász

Kötelezően fizetendő:
    - Baleset-, betegség- és
       poggyászbiztosítás
       hozzájárulás: 490 ft / fő / nap
    -
Nemzetközi reptéri illeték:
      49.400,- ft / fő

    - Helyszínen fizetendő
       kirándulás csomag ár: 250 Eur


Extra fizetendő:
    - Egyágyas felár: 16.800 ft / fő /éj
      (vagy társítás)

    - Stornóbiztosítás (3,5 %-tól)

Egyéb

Helyszínen fizetendő kirándulás
csomag ár: 250 EUR

Öt napos programot ajánlunk, Franciaországba, az utazók által legszebbnek tartott látnivalóihoz. Párizs csodái (Szajna parti hajókázás, Latin negyed, Montmartre stb.) mellett ellátogatunk az egykori francia királyok legszebb kastélyaihoz a Loire völgyébe.1. nap: Budapest - Párizs
A délutáni órákban elutazás Budapestről közvetlen járattal Párizsba. Érkezés a Párizs Orly Nemzetközi Reptérre, majd transzfer a szállodába. Esti buszos városnézés (Champs Élysées - Tuileries - Concorde tér), majd vacsora a belvárosban. Szállás Párizsban (4 éj).

2. nap: Párizs
Ma is egy igen tartalmas nap vár Önökre. Délelőtt buszos és gyalogos városnézés keretén belül megismerkedünk Párizs legfontosabb látnivalóival. (pl. Diadalív, Invalidusok dómja, Pantheon, Opera stb. útvonalán). Majd a város jelképénél, az „Öreg Hölgynél” tartunk egy hosszabb szabadidőt, amely keretében mindenkinek lehetősége van egyénileg felmenni az Eiffel toronyba (ára: 3. szint lifttel kb. 27 eur). Ezután a késő délutáni órákban hajókázni indulunk a Szajnán. Párizs és a Szajna elválaszthatatlanul összetartoznak. Sokan tartják úgy, hogy a folyó a város legszélesebb sugárútja és a rajta átívelő hidak pedig a legszebb pontjai.

3. nap: Loire Völgye
Reggeli után a kihagyhatatlan Loire völgyébe buszozunk, amit Franciaország kertjének is neveznek. A világörökséghez tartozó Loire menti kastélyok közül első állomásunk a legnagyobbikba, Chambord-ba, majd talán a legszebbnek tartott, a folyóra épített Chenoncheau-i ba vezet. Átélhetjük, milyen életet élt egy teljes évszázadon át a francia királyi udvartartás. A nap végén meghívjuk Önöket egy „Loire menti” borkóstolóra.

4. nap: Párizs (Louvre - Montmarte )
A mai nap újra Párizsé. Gyalogos városnézés a Szajna mentén, amely során olyan nevezetességek mellett haladunk el, mint a Pont Neuf, Ile de la Cité, Notre Dame, Latin negyed stb. Kora délután ellátogatunk Európa leghíresebb múzeumába, a Louvre-ba. A múzeum sok ezer műkincse közül a leghíresebbek a Milói Vénusz és Leonardo da Vinci Mona Lisája. Napunk végén buszunk a művészek bohémvilága felé, Párizs legmagasabb pontjára, a Montmartre-ra vezet. Párizs talán legvarázslatosabb negyedében teszünk egy kis sétát a macskaköves tereken keresztül.

5. nap: Versailles - Hazautazás
Reggeli után utunk a kastélyépítészet csúcspontjához, a Napkirály egykori rezidenciájához, Versailles-ba vezet. Pompás belső termei ma is bizonyítják a francia királyok egykori mérhetetlen gazdagságát. Lehetőség sétára a gyönyörű parkban is. Majd transzfer az Orly reptérre, és sok-sok élménnyel gazdagodva hazautazás Budapestre.

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló