Olasz Francia Riviéra

Nizza - Cannes - Monaco - Genova - San Remo

71 900 Ft -tól
Szállásunk Olaszország egyik legszebb részén, a francia határ közelében a Ligur tengerpart mentén található. Számos kirándulási lehetőséget kínálunk Önöknek, mint pl: Nizza, Cannes, Monaco, Monte Carlo, San Remo, Genova. A két tartomány rendkívül enyhe, kedvező éghajlatát a környező hegyek védelme és a déli nyitottsága határozza meg.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal az Ön lakóhelyéről,vagy a legközelebbi nagyobb településről.

Szállás

Öt éjszakát töltünk a Ligur Tenger partján.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

 

Időpontok

2019. szeptember 21 - től / BETELT
2019. szeptember 28 - tól / BETELT


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    5 éjszaka szállást reggelivel
    és vacsorával


Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 4,900 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (4 %)
    Fakultatív programok

 

Egyéb

A Fakultatív program árak:

  • 2.nap:  55 EUR
  • 3.nap:  60 EUR
  • 4.nap:  55 EUR
  • 5.nap:  40 EUR


Kedvezményes
Csomagár: 160 EUR

 

A Ligur tengerpartot különös kettőség, modern, forgalmas kereskedővárosok és kis középkori falvak jellemzik. A nagyvilági élet, fesztiválok és az elszigeteltség; a tradíciók és a modernizmus együttese teszi vonzóvá és emlékezetessé az itt töltött napokat. Buon Viaggio, azaz Jó utat!
 

1. nap: Érkezés a délutáni órákban az olaszországi Ligur tengerpartra, ahol képviselőnk köszönti Önt. Programismertetés, a szálláshely elfoglalása (5 éjszaka), vacsora.


2. nap: Kirándulás a Cote d’ Azur mentén. Az első állomás Nizza, ahol a pálmafákkal szegélyezett Promenade des Anglais, a csodás tengerpart, a gyönyörű paloták és a világhírű virágpiac meglátogatása nyújtanak felejthetetlen élményt. Délután sétát teszünk a francia tengerpart legromantikusabb városában, Antibes-ban. A végső uticél Cannes, a hírességek városa, ahol megtekintjük a nevezetes Fesztiválpalotát a hírességek kéznyomával, majd sétálunk az óvárosban és a tengerparton.

3. nap: Egésznapos kirándulásunkat az egykori halászfaluban Mentonban kezdjük, mely ma már Franciaország kedvelt üdülőhelye és gyöngyszeme. Ezután a híres Fragonard parfümgyárat keressük fel a tengerpart felett, a romantikus fekvésű Eze Village-ban, ahol bepillantást nyerhetünk a parfümkészítés rejtelmeibe. A délutánt már a világ leghíresebb miniállamában, Monaco-ban töltjük. Megtekintjük Grace Kelly sírját a Katedrálisban, illetve a Hercegi Palotát. A Forma 1-ről is ismert Monte Carlo-ban megtapasztalhatjuk, mi az igazi „fény és csillogás”, a vállalkozó kedvűek szerencséjüket is kipróbálhatják a kaszinóban.


4. nap: A mai nap az olasz Riviéra fővárosába, Genovába látogatunk. Megtekintjük a város nevezetességeit, mint Kolombusz szülőházát, az antik kikötőt, a belvárosi palotákat, a Szent Lőrinc Székesegyházat. Ezt követően ellátogatunk a Ligur tenger gyöngyszemébe: Portofi no-ba, ahol egy csodálatos hajókázáson veszünk részt.

5. nap: Tartson velünk a Ligur tengerpart egyik legszebb városába San Remoba, melyet csodás tengerpartja, kaszinója és a minden évben megrendezésre kerülő táncdalfesztivál tett híressé. Az óvárosban tett séta után ellátogatunk egy olíva-feldolgozóba, ahol az olívaolaj készítését ismerhetjük meg egy kis kóstolóval fűszerezve. A középkori kisváros, Dolce Aqua lesz az utolsó állomás, melyet a legszebb parti úton érünk el.

6. nap: Reggeli után elbúcsúzunk a tengerparttól és elindulunk haza.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló