Nyárutó a Krk szigeten

Kirándulás Szigetről Szigetre

49 900 Ft -tól
Búcsúztassuk együtt a nyarat Horvátország egyik legkedveltebb szigetén - a Krk Szigeten  - a Hotel Beli Kamikban. Szállodánk egy festői szépségű tölgyerdőben található. A hotel éttermében svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel.

Utazás

Utazás autóbuszokkal az Ön lakóhelyéről, vagy a legközelebbi nagyobb településről.

Szállás

Középkategóriájú szállások:

Szálloda:
- Hotel Jadran (Njivice)


 

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

A reggeli és a vacsora svédasztalos rendszerben kerül felszolgálásra.

Időpontok

2019 szeptember 15. - től

A részvételi díj tartalmazza:
    az autóbuszos utazást, a 3 éjszaka
    szállást reggelivel és vacsorával

 

Kötelezően Fizetendő
    Betegség-, baleset- és
    poggyászbiztosítás hozzájárulás:

    400 ft / nap
    Helyben fizetendő
    kedvezményes csomagár:
    95 EUR / fő


Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 6.900 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás 4 %

Egyéb

Helyben fizetendő kedvezményes csomagár :
95 EUR / fő

 

Horvátország kimondhatatlan szépségű szigete a magyar turisták körében talán a legnépszerűbb. Krk sziget Horvátország északi részén, a Kvarner-öböl észak-keleti partvonala mentén fekszik. Élvezzék velünk a szállodánk kényelmét, és az indián nyarat az Adria eme három szigetén. 

 

1. Nap / Indulás a kora reggeli órákban Letenye-Zágráb útvonalon a Krk szigetére. Érkezés a kora délutáni órákban, ahol irodánk képviselője köszönti a vendégeket. A szállás elfoglalása után szabadidő, jó idő esetén fürdőzés, strandolás (mindhárom napon).  Vacsora a szállodában.

2. Nap / Nagy Krk Sziget túra: A sziget fővárosa és központja a szigettel azonos nevű Krk város, igazi történelmi hely. A sziget települései közül a főváros őrizte meg legjobban történelmi jellegét. A várost rómaiak alapították, de mára kevés emlék őrzi az alapítók dicsőségét. Többnyire a 12-15. századból maradtak fenn a látnivalók. Ilyen maga a várost körülvevő városfal, illetve a velencei uralom alatt épült, az öböl védelmét szolgáló bástya is. Az óváros parti részén szinte egymás mellett áll a katedrális, a Szent Quirinus bazilika és a Frangepán vár. Innen hét kilométerre találjuk a sziget második legnagyobb települését Punatot. Elsősorban kikötőjéről ismert, a legjobb adriai kikötők között tartják számon. A sziget déli partszakaszán fekszik Baska.  Leghíresebb partszakasza a kék zászlós Vela Plaza. A gyönyörű tengerpart azonban nem minden, Baska kiemelt szereppel bír a horvát történelemben. A várostól egy kilométerre lévő Szent Lúcia kápolnában őrzik a baskai kőtáblát, mely a horvát történelem legrégebbi írásos emléke.

3. Nap / Cres és Losinj Sziget kirándulás: A Kvarner-öböl két kevésbé ismert szigete Cres és Losinj. A két sziget történelme közösen indult, mert egészen a római időkig egy szigetet alkottak. Ekkor azonban a jobb hajózási lehetőségek miatt egy csatornával szétválasztották őket, így alakult ki a két önálló földdarab. Bármelyik kompkikötőből haladunk a sziget belseje felé első jelentősebb állomásunk Cres lesz. A Valun-öbölben fekvő város a sziget legnagyobb városa, egyben gazdasági, közigazgatási központja. Az óváros épületei olaszos jelleggel bírnak, az egész városra jellemző az olaszos hangulat. Délután átbuszozunk a hetvenöt négyzetkilométer területű Losinjra, ami igazi gyöngyszeme a horvát tengerpartnak. Bár lényegesen kisebb a környék szigeteinél, mégis az egyik leghíresebb. E hírességben jelentős szerepe lehet a kedvező klímának, melynek köszönhetően a szigeten örökzöldek pompáznak, valamint a sziget partjainál gyakran előforduló delfineknek is. Legkedveltebb városa, Mali Losinj megmaradt hangulatos kis halászfalunak. A szűk, kis öböl köré épült városkában feltűnően sok a zöld terület, ahol számos ritka növényfajjal találkozhatunk.

4. Nap / Hazautazás a délelőtt folyamán a Njivicei szállodánkból. Mielőtt búcsút veszünk a Krk Szigettől, még egy rövid időt töltünk a bájos kis városban, Omisaljban.  Itt búcsút veszünk a szigetektől, s haza indulunk. Érkezés az esti órákban.

 

                                                                                     

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló