NÁPOLY REPÜLŐVEL

AMALFI - CAPRI - POMPEI

159 800 Ft -tól
Kevés helyen láthatunk olyan csodákat, mint a Nápolyiöbölben, melyeket okkal sorolhatunk Itália legfőbb értékei közé. Mediterráneumnak nevezzük azt az elképesztő gazdagságot, amit Capri, Sorrento, Amalfi , Nápoly, Pompei és a vulkáni képződmények kínálnak.

Utazás

Utazás Nápolyba repülőgéppel a Ryanair menetrendszerű közvetlen járatával, majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre

Hazautazás szintén Nápolyból a Ryanair járatával.

Szállás

Négy éjszakát töltünk a Nápolyi  öbölben, egy négy csillagos szállodában.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

Időpontok

2023. szeptember  2. -tól (Betelt)

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    4 éjszaka szállás félpanzióval
   Kézipoggyász: (40 × 20 × 25 cm)

10 kg-os poggyász:
    kiegészítés ára: kb 12.000 Ft/fő
    (
méret: 50 x 40 x 20 cm)

20 kg-os poggyász:
    kiegészítés ára: kb 22.000 Ft/fő
    (
méret: 119 x 119 x 81 cm)

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
: 490 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    39.000,- ft / fő
    Helyben fizetendő kirándulás
    csomagár: 210 EUR

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 8.500 Ft/fő/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás: 3,5 %

Egyéb

Helyben fizetendő
kedvezményes
kirándulás csomagár:
210 EUR

 


1. nap / Budapest - Nápoly:
Indulás repülőgéppel (a menetrend függvényében) Dél-Olaszország fővárosába, Nápolyba. Az érkezést követően transzfer a Nápolyi öbölben található szállásunkra, Torre Del Grecoba ahol 4 éjszakát töltünk el.


2. nap / Vezúv - Pompej:
Délelőtt az egyik alvó óriásaként számon tartott, mindenki számára könnyen megközelíthető Vezúv tűzhányójának kráteréhez sétálunk fel. Lenyűgöző látványán kívüli érdekessége, hogy a közvetlen közelről érzékeli a természet mindenekfeletti erejét. A csúcson egyénileg megkóstolható a csak itt található, a vulkán oldalában készített ízletes Lacryma Christi bort. Délután az ókor egyik legtragikusabb eseményének az emlékét, a Vezúv kitörésekor elpusztult „Tengercsókolta Pompeji” maradványait keressük fel. Az ásatások között sétálva egy kicsit visszarepülünk az időben!

3. nap / Sorrento - Positano - Amalfi:
Reggeli után buszunkkal a természet alkotta sziklákon, Sorrento felé vesszük az irányt. Az érkezést követően rövid városnézés Sorrento-ban, a félsziget fővárosában. Ellátogatunk a Villa Comunale parkba a Vezúvra nyíló lenyűgöző kilátásért, majd szabadidő a reneszánsz-barokk óvárosban. Ezután Positano következik, ami számtalan romantikus film helyszínéül szolgált. Innen hajóval indulunk tovább az isteni partszakasz mentén egészen Amalfiig. Amalfi városa a teljes partrésznek kölcsönözte nevét. Itt jött létre Olaszország első tengeri köztársasága a 10. században. Az Amalfi-part a 19. században vált igazán híressé, amikor 1857-ben utak építése által a part könnyeben elérhetővé vált. Akkoriban a hely gyorsan ismertté vált és az európai művészek valamint tudósok ide vonultak vissza. Az élményekkel teli nap után visszatérünk szállásunkra.


4. nap / Capri: 
A reggeli után egy álomszép kirándulásra indulunk a szirének, a fény, a virágok és az illatok szigetére, a csodálatos Capri-ra. A szigetre való érkezés után megtekintjük Capri kikötőjét a Marine Grande-t, ahol lehetőség van egy extra fakultatív kis-hajókirándulásra is a sziget körül. (Ára: +20 euro, A kishajó indulása az időjárás függvénye). Sétálunk a belvárosban, vásárolhatunk a sziget nevezetes termékeiből a citrommal ízesített csokoládéból és a limoncello likőrből, majd megpihenhetünk Augustus császár kertjében.


5. nap / Nápoly - Hazautazás:
Miután elhagyjuk szállodánkat részletes Nápoly városnézésre indulunk busszal és gyalogosan: Királyi Palota, Piazza Plebiscito, Castel Nuovo, Dóm. Ezután Nápoly óvárosának zegzugos, sikátoros utcáit, a Spaccanapolit járjuk be. A Possilipo hegyéről gyönyörű fotókat készíthetünk a Nápolyi öbölről. Szabadidő és séta a belvárosban. Majd a városnézés után élményekkel telve hazautazás Budapestre.

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló