Vietnám - Kambodzsa

Ha Long Öböl - Hanoi - Hoi An - Saigon - Angkor

590 000 Ft -tól
Vietnám a természeti csodáin kívül több mást is nyújt, így izgalmas ízvilágú gasztronómiát, barátságos, közvetlen embereket, kiváló vásárlási lehetőségeket, több évezredes kultúrkincset, érdekes, nyüzsgő városi utcaképeket.

Utazás

Utazás Hanoi-ba repülőgéppel Budapestről, Dubai átszállással
az Emirates Légitársasággal.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.
Belföldi járat a 4. ,  7., és a 9. napon

Hazautazás Budapestre, szintén Dubai átszállással
az Emirates Légitársasággal.

Szállás

Középkategóriájú szállások 

10 éjszaka elhelyezés 2 illetve, 3 ágyas szobákban

Hanoi: 1. és 2. éjszaka
Halong Öböl: 3.  éjszaka

Hoi An:  4. és 5. éjszaka
Hue: 6.  éjszaka
Siem Reap
: 7. és 8.  éjszaka

Saigon: 9. és 10.  éjszaka

Ellátás

Félpanziós, egyes napokon
teljes ellátás

Időpontok

2020 március 7. - 19.

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    félpanzióval
    10 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
    szobákban

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-és betegség biztosítás
    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    98.000 Ft/fő
    Baksis: 45 USD / fő
    Vízum díjak: 50 USD / fő


    Helyben fizetendő 
    részvételi díj: 300 USD.

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 10.400 Ft/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb


Az ország olyan kincseket tartogat az utazó számára, melyek egy életre rabul ejtik őt. Kambodzsa legfőbb látványossága Angkor, a templomváros. Több, mint 100, a 9.-13. században épült temploma a hajdani khmer uralkodók nagyságának emlékét orzi. Érdekessége, hogy a várost a 15. század körül lakói elhagyták, és a trópusi vegetáció által benőtt és elrejtett együttest csak a 19. században fedezték fel újra.0. Nap: 2020.03.07. Indulás Budapestről a Déludáni órákban

1. Nap: 2020.03.08. Érkezés Hanoi-ba (vacsora)
A Vörös folyó partján fekvő Hanoit, Vietnam fővárosát a Tavak városának is nevezik. Egy kis ízelitő Hanoi-ból, majd transzfer a szállodába. (2 éj)

2. nap: 2020.03.09. Hanoi (reggeli, ebéd, vacsora)
A városnézés során először a Ho Si Minh Komplexumba látogatunk. Itt található a parlament, az elnöki palota, Ho Si Minh házai és a híres egyoszlopos pagoda. Ezt követi a város legértékesebb történelmi emléke, az Irodalom Temploma. Az épületegyüttesben volt valaha Vietnám első egyeteme. Látványos része még a városnézésnek a Francia Negyed, valamint az Operaház. A napi programunkat egy vízibáb előadás zárja.

3. nap: 2020.03.10. Halong-öböl (reggeli, ebéd, vacsora)
Elutazás Vietnám első számú természeti csodájához, a Halong-öbölbe. Itt közel 2000 sziget található, különleges sziklaalakzatokkal és dús vegetációval. A hajózás a szigetek között egy életre szóló élmény. Majdnem egy egész napot töltünk a hajón. A déli órákban szállunk hajóra és másnap késő délelőtt érünk vissza a kikötőbe. Az éjszakát is a fedélzeten töltjük (1 éj).

4. nap: 2020.03.11. Halong-öböl - Danang - Hoi An (reggeli, ebéd, vacsora)
A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten. Korai reggeli, majd folytatjuk a hajókázást ezen a gyönyörű vidéken. A könnyű korai „ebéd” után kikötünk Halong városban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkezés után transzfer a repülőtérre, majd repülés Danangba. Szállás Hoi An - ban (2 éj).

5. nap: 2020.03.12. Hoi An (reggeli, ebéd, vacsora)
Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost. Bemegyünk több, XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat is. Délután lehtőség van egy kis tengerparti fürdőzésre, vagy pihenni a szállodában. Este vacsora a több
ezer lampionok fényében úszó városban.


6. nap: 2020.03.13. Hue (reggeli, ebéd, vacsora)
A város 1802-1945 között Vietnam fővárosa volt, és a Nguyen - dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. A városnézés során az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Minh Mang uralkodó sírját, valamint Hue fellegvárát, a Citadellát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai Hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. A nap végén időt szakítunk egy kis vásárlásra és nézelődésre a Dong Ba piacon. Szállás Hue-ban (1 éj)

7. nap: 2020.03.14. Hue – Siem Reap (Angkor Thom, Angkor Wat) (reggeli, vacsora)
Délelőtt Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Érkezést követően elfoglaljuk szállásunkat, majd délután első programunk Angkor Thom megtekintése lesz. Az Angkor Thom-ot körbevevő városfal kerülete 12 kilométer, a fal magassága 8 méter. A legérdekesebb látnivalók a következők: a Leprás Király Terasza, az Elefántok Terasza, a királyi palota, a piramisszerű Baphuon templom és a fő látványosság, a Bayon szentély. Majd Angkor Wat megtekintése következik, mely a legismertebb az itteni építmények közül. Ez a XII. században épült szentély állítólag a világ legnagyobb vallásos építménye.

8. nap: 2020.03.15. Banteay Srei, Banteay Samre (reggeli, vacsora)
Ezen a napon további Angkorhoz kapcsolódó látnivalókkal ismerkedünk. Szép tájakon keresztül utazunk a Banteay Srei nevű komplexumhoz. Különlegessége a rengeteg szép domborműben, kőfaragásban rejlik, szokták nevezni a khmer művészet ékszerdobozának is. Ezt követően a Banteay Samre templomot nézzük meg Angkorban.

9. nap: 2020.03.16. Siem Reap - Ho Chi Minh City / Saigon (reggeli, vacsora)
Reggel Saigonba repülünk, hogy megismerkedjünk Vietnám legnagyobb városával. Érkezés után autóbuszos városnézés: Notre Dame katedrális, Újraegyesítési Palota, Thien Hau Pagoda, Városi Postahivatal, Ben Thanh piac. Este egy romantikus vacsorán veszünk részt a Saigon folyón. Szállás Ho Chi Minh City - ben (2 éj).

10. nap: 2020.03.17. Mekong Delta (reggeli, ebéd, vacsora)
A delta vonzereje a sokszínűsége. Elsöprő erejű panorámák, csodálatos khmer pagodák és megannyi mellékfolyó és csatorna. A partján élők pedig valóban barátságosak. Hajókirándulás a csatornákon, ahol a mellékfolyókat és a közeli szigeteket is megismerjük. A kiindulópont My Tho. Egy kis kóstoló a part menti életből és az úszó piacok világából. A város lenyűgözően színes és zsúfolt. Majd visszautazunk Ho Chi Minh City-be.11. nap: 2020.03.18. (reggeli) Hazautazás

12. nap: 2020.03.19. Érkezés Budapestre (kb.: 12:00 kor)Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló