Velencei és Rijekai Karnevál

1 hétvége 2 karnevál

29 900 Ft -tól

A harmadik napon ellátogatunk a világ harmadik legismertebb karneváljára, Rijekába. A maga 600.000 látogatójával és 20.000 résztvevőjével biztosítja a látványt, jó szórakozást és a kikapcsolódást.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

2 éjszaka szállás Lignano-ban középkategóriás szállodákban.

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2019. március 1 - től / 2 hely

Részvételi díj tartalmazza:

    Utazás modern autóbuszokkal
    2 éjszaka szállás félpanzióval Lignano-ban

    középkategóriás szállodákban

Kötelezően fizetendő:
   betegség- baleset és
   poggyászbiztosítás hozzájárulás
   350 Ft/fő/nap
   Helyszínen fizetendő díjak összesen:
   75 Eur/fő


Extra fizethető díjak:
   Egyágyas felár: 5.500 Ft/éj
   (vagy társítás)
   Stornó-biztosítás (4%)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
díjak összesen: 
75 Eur

Az ár tartalmazza a hajójegyet a
városi belépőt és a magyar nyelvű idegenvezetést.

A gitárok pengése, a gondolák suhanása tették Velencét a szerenádok és az operák városává. Látogasson el velünk és élje át ennek a városnak a hangulatát, amikor az év legnagyobb eseménye zajlik!
  

      1 nap / Indulás Lignanoba

A hajnali, illetve a kora reggeli órákban indulunk Szlovénián keresztül olaszországi szálláshelyünkre, Lignanoba. Itt fogadja Önöket az iroda képviselője, aki egy üdvözlőital mellett ismerteti a programot.

(Felszállási lehetőség a buszra Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa útvonalon, vagy ingyenes szállás lehetőség az indulást megelőző éjszakán Siófokon.)


 

      2 nap / Velencei Karnevál

A kiadós alvás és reggeli után egy egyedülálló fakultatív kirándulást kínálunk Velencébe, a karneválra. Délelőtt áthajózunk a lagúnák városába, ahol egész nap élvezhetjük a karneváli forgatagot városnézéssel egybekötve. Velence olyan, mint egy meseváros, ahol minden eltér a megszokott valóságtól. A házak lábát a tenger vize mossa. Régi templomok, paloták, műemlékek követik egymást. Velence 1000 évig volt a Kelet kapuja. A távoli világ hangulata még ma is ott lebeg a város falai között. A valószerűtlen környezet hatása alatt a szűk sikátorok és a zöldes víz, kanyargó csatornák dísztelen házai romantikus mezt öltenek.

 

      3 nap / Rijekai Karnevál

Búcsút veszünk Olaszország varázsától, és reggeli után elindulunk Horvátország egyik legnépesebb városába, Rijekába. A várost a liburni törzsek alapították, melyet később a kelták, majd a rómaiak birtokolták. Az évszázadok során számos gazdája volt a városnak, végül a Habsburgoké lett. A város ad otthont minden év februárjában és márciusában a legnagyobb farsangi ünnepségsorozatnak az országban. Az 1900-as években is színes, jelmezes felvonulások jellemezték Rijekát. Ide járt mulatni és a „gonosz télt” elűzni az osztrák, a magyar, az orosz és a német nemesség. Már az XX. század elején is komoly és jegyzett ünnep volt a Rijekai karnevál. Kis szünet után 1982-ben kezdték újra megszervezni és felépíteni a Rijekai karnevál hírnevét. Mára a Rijekai Karnevál a 3. legismertebb karnevál a világon, a maga 20 ezer résztvevőjével és közel 600 ezer látogatójával. A rendezvényre Horvátország egész területéről érkeznek a színes maszkokba öltözött szereplők. A karneváli forgatagot követően hazautazás, érkezés a késő esti-éjjeli órákban.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló