Nyárbúcsúztató Siófokon

Siófok 2019

34 900 Ft -tól

Siófok nemcsak a Balaton legnagyobb városa, de a legnépszerűbb üdülőhely. A Balaton keleti medencéjének déli partján fekszik, ott ahol a Sió ered a tóból. A város partvonala két szakaszra osztható.

Utazás

Utazás egyénileg Siófokra a szállodába, vagy a vasutállomásra, buszpályaudvarra, ahonnan az iroda ingyenes transzfert biztosít

Szállás

Három éjszaka szállás a közvetlen vízparti Hotel Magisternben.

Ellátás

3 x büfés reggeli

3 x büfés vacsora

Időpontok

2019.08.21 - 24. / BETELT
2019.08.25 - 28. / BETELT

Részvételi díj tartalmazza:
• ***hotel, TV-s, balkonos szobák
• 3 x éjszaka szállás félpanzióval
• Zenés - táncos est
• Üdvözlőkoktél


Extra fizetendő:
• Egyágyas felár:
  3.800 Ft/éj (vagy társítás)
• Fakultatív kirándulások,
  melyeket a helyszínen
  foglalhat le.

Egyéb

Fakultatív programok:

  • 2. nap:  43 EUR/fő
  • A hajókázás ára 3.900 Ft/fő

A város partvonala két szakaszra osztható. A Sió csatornától nyugatra fekvő szakasz Ezüstpart néven ismert, keletre pedig, ahol a szállodák nagy része és a város szórakoztató központja, az Aranypart található. Napjainkban Siófok Magyarország egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja. Azzá teszi jó közlekedése, kellemes fürdőzést kínáló sekély vízű partja. Az ideérkező vendégek pihenését, kikapcsolódását a tó lágy vize mellett a látnivalók, a szervezett programok és a szívélyes vendéglátás szolgálja.1 nap: Érkezés 

Érkezés a szállodába egyénileg (igény szerint transzfer a vasút-, illetve a buszmegállótól). Szobák elfoglalása 14 órától. Délután szabadprogram, séta a parton. Este élőzenés vacsora.

 

2 nap: Szabadnap vagy kirándulási lehetőség Pozsonyba

Reggeli után 7 óra körül Pozsonyba kirándulunk. Pozsony azon városok közé tartozik, ahol mindig találunk felfedezni valót és soha nem tudunk betelni vele. A Duna mellett 85 méter magas domboldalon álló Pozsonyi vár határvédő szerepe 902-től meghatározó volt. Egykoron a Korona toronyban őrizték a magyar királyi koronázási ékszereket.. A Szlovák Nemzeti Múzeumnak helyt adó saroktornyos Pozsonyi vár épülettömbje, ahová hangulatos lépcsősor vezet fel, messze a város fölé magasodik. A vár alatt a 14. században épült gótikus koronázó templom található, száz méteres neogótikus tornyán a csillogó Szent Koronával, mely a magyar királyok koronázási helyére utal.  A sokszínű óvárosban teszünk egy sétát, ahol gyönyörű reneszánsz, barokk épületek fogadnak. Végigjárjuk a magyar királyok koronázási útvonalát érintve azokat az épületeket és helyszíneket, melyek szorosan kapcsolódnak a magyar történelemhez. A városnézést követően közös ebéd egy belvárosi hangulatos étteremben, ahol egy főétellel és egy pohár sörrel várnak bennünket. Majd a szabadidőben mindenki kedvére elmerülhet a város szépségeiben. Majd vissza Siófokra, ahol este a vacsora után egy újabb zenés, táncos est következik.


 

3 nap: Előadás, Esti mulatság

Reggeli után rövid ismertető a következő évi ajánlatainkból. Ezt követően szabad program, vagy fakultatív kirándulás keretében sétahajókázás. A szálloda elől kisvonattal indulunk a hajókikötőbe, majd egy órás hajókázás, ahol 2 dl bor és zsíros kenyér mellett élvezzük a késő nyári Balatont. A hajókázást követően szintén kisvonattal megyünk vissza a szállodába. A vacsora után élő zenés, táncos mulatság veszi kezdetét, amíg el nem fáradunk.

4 nap: Hazautazás

Reggelit követően hazautazás (igény szerint transzfer a vasút-, illetve a buszmegállóig).

 

 

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló