Indián Nyár az USA Keleti Partján

Toronto - Niagara - Ottawa - New York - Washington

580 000 Ft -tól
Az amerikai kontinens legismertebb területei várnak felfedezésre. Körutazásunk egyszerre merít a világhírű nagyvárosok látnivalóiból és az amerikai és kanadai tájak őszi sokszínűségéből.

Utazás

Utazás repülőgéppel átszállással Toronto - ba

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.

Hazautazás Washingtonból szintén átszállással Budapestre.

Szállás

- Kettő éjszaka szállás Toronto - ban,
   három csillagos jó minőségű
   szállodában.

- Egy éjszaka szállás Montreal
   környékén


- Egy éjszaka szállás egy Motelben
   Albany környékén


- Négy éjszaka szállás Jersay City
  - ben,
három csillagos jó minőségű
  szállodában.

- Az utolsó kettő éjszakát
  Washingtonban,
szintén
   egy középkategóriás hotelben töltjük. 

Ellátás

Félpanziós
(reggeli+vacsora)

Időpontok

2019. szeptember 23 - október 4. / Betelt

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    10 éjszaka szállást reggelivel
    és vacsorával

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    98.000 Ft/fő
    Elektronikus Beutazási Engedély
    ETA és ESTA: 9.800 Ft / fő

    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag:  500 USD / fő

Extra fizetendő: 
  
   Egyágyas felár: 12,300 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
kirándulás csomag:  500 USD / fő


Az ár a következő belépőket tartalmazza:
- Niagara Vízesés hajóval
- Montreal Katedrális
- Empire State Building (86. emeletig)
- Rockefeller Center
- Szabadság Szobor hajóval
- Metropolitan Múzeum
- Mount Vernon-i,  G. Washington birtok

Ingyen látogatható nevezetességek:
- Légi és Űrhajózási Múzeum
- Arlington Nemzeti Temető

Olyan legendás helyszínekkel ismerkedünk, mint az Empire State Building, a Times Square, a Szabadságszobor, a Fehér Ház, a CN Torony vagy a Niagara-vízesés. Bepillantást nyerünk a sárga taxis Broadway nyüzsgő forgatagába, az emlékművekkel teli Washington nyugalmába és a francia hangulatú Montreal mindennapjaiba.


1. nap: Utazás Budapestről - Toronto
Indulás reggel Budapestről. Érkezés Torontóba a kora esti órákban. Szállás elfoglalása (2 éj)

2. nap: Toronto - Niagara vízesés
A mai délelőttöt Kanada legnagyobb városának, Torontónak szenteljük. Az Ontario-tó partján elterülő metropolisz egyszerre híres csodálatos felhőkarcolóiról és évszázados épületeiről. Meglátogatjuk a Városházát, a Szt. Mihály katedrálist, a Kínai negyedet stb. Délután Kanada legismertebb természeti látványossága, a Niagara-vízesés következik. A vízesés három részből áll, éppen az USA és Kanada határán fekszik, évente mintegy 20 millióan keresik fel.

3. nap: Toronto – Ottawa – Montreal
Reggel elhagyjuk Torontót és az őszi színekbe öltöző kanadai tájon haladva robogunk az ország fővárosa, Ottawa felé. Az Ottawa folyó partján elhelyezkedő nagyváros meseszép épületekkel bír, hiszen a Parlament Domb Észak-Amerika legnagyobb neogótikus palotaegyüttesével kápráztat el. Városnézésünk során megtekintjük a Fairmont Kastélyszállót, a Kanadai Parlamentet, a Legfelső Bíróság és a Miniszterelnökség épületét is. Rövid szabadidőt követően továbbutazunk Montréálba, Kanada legnagyobb francia anyanyelvű városába. Este buszos városnézés Montrealban. (Szállás 1 éjszaka Montreal környékén)


4. nap: Montreal – utazás New York felé.
Napunkat a francia hangulatú Montreal felfedezésével kezdjük. Igazi ellentétek városaként ismert, hiszen egyszerre megjelennek a párizsi jellegű épületek az Óvárosban, ellenben az új negyedben megannyi felhőkarcoló tör az ég felé. Felmegyünk a Mount Royalra, hogy a kilátópontról végigtekintsünk a Szent Lőrinc folyó vidékén és a városon. Rövid szabadidő és vásárlási lehetőség után búcsút intünk Kanadának és elindulunk New York felé. Szállás egy tipikus amerikai jellegű útmenti fogadóban. (1 éj)

5. nap:
Utazás és New York Igazi amerikai reggelivel kezdjük a napunkat, majd útnak indulunk New York felé. Érkezés kora délután New Yorkba. (4 éj)


6. nap: New York (Empire State Building, High Line, Kínai-negyed)
New York-i napunkat az Empire State Buildingnél kezdjük. Az épület tetejéről szép időben egész Manhattan, a Hudson-folyó, sőt maga az Atlanti-óceán is látszik. Ezután New York egyik titkos gyöngyszeme, a High Line következik. A modern városi építészet csodája ez a viadukt, amely az egykori belvárosi magasvasút vonalán lett kialakítva. Délután felkeressük a Washington Square Parkot, majd a művésznegyedként elhíresült Greenwich Village-et, és végül a Kínai negyed megtekintésével zárjuk az élményeket.

7. nap: New York (Metropolitan Múzeum, Central Park, Times Square, Rockefeller Center)
A reggeli órákban a Central Parkban található, világhírű Metropolitan múzeumhoz utazunk. Lehetőség nyílik a Central Parkban való sétára is. Majd közös séta New York legelegánsabb sugárútján, a Fifth Avenue-n. Megtekintjük a Szt. Patrik katedrálist, a Központi Könyvtárat és a Grand Central pályaudvar csarnokát. Délután szabadidő a Times Square közelében. Estefele felmegyünk a Rockefeller Center kilátószintjére, ahonnan a kivilágított Manhattan tárul elénk.


8. nap: New York (Szabadság-szobor, Brooklyn-híd)
Reggeli után a Szabadság-szoborhoz indulunk. A Liberty Islandon szobor a város és a világ egyik legfőbb szimbólumává és az amerikai szabadság jelképévé vált. A következő állomásunk Ellis Island lesz, ahol az Újvilágba érkező bevándorlókat fogadták a XX. század elején. Majd a Wall Streetnek a felfedezése következik. Délután felkeressük az Államok leghíresebb hídját, a Brooklyn-hidat. Séta a hídon, ahonnan csaknem egész Manhattan panorámája tárul elénk.

9. nap: New York – Philadelphia – Washington
A reggelit követően utazás Philadelphia felé. Ez Amerika legrégebbi települése, itt írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot. Látogatásunk során megtekintjük a Szabadság Harangot, a Függetlenségi Csarnokot és a város központi terét. Délután továbbutazunk Washington felé. Lehetőség szerint még az esti órákban buszos városnézés keretében megnézzük a kivilágított Washingtont. Szállás (2 éj)

10. nap: Washington
Ezt a napot teljes egészében az Egyesült Államok fővárosának szenteljük. A napot a Capitoliumnál és a Kongresszusi Könyvtárnál kezdjük. Délután elsétálunk a világ legnagyobb obeliszkjéhez, a Washington emlékműhöz. Innen már rá lehet látni a Fehér Házra is. A napot a Lincoln emlékműnél zárjuk.

11. nap: Reggel elhagyjuk a szállásunkat és Mount Vernonba utazunk.
Itt az Államok első elnökének, George Washingtonnak a birtokát tekinthetjük meg. A washingtoni nemzetközi repülőtér épületeiben gépeket tekinthet meg a látogató, mint a Discovery űrrepülőgép. Innen már a Dulles repülőtérre vezet utunk, és este repülővel indulunk Európa felé.


12. nap:
Hazaérkezés Az éjszakát a repülőn töltjük és átszállással érkezünk haza.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló