INDIA

Az Aranyháromszög & Kerala Csodái

Utazás

Utazás Indiába repülőgéppel Budapestről, Dohai átszállással
a Quatar Airways Légitársasággal.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.

Hazautazás Budapestre szintén a Quatar Airways Légitársasággal.

Szállás

Középkategóriás szállások

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2018 január 28 - február 4.

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    félpanzióval
    6 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
    szobákban

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 300 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    98.000 Ft/fő
    Baksis: 35 Eur / fő
    Vízum: 50 Eur /fő
  

    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag:  240 Eur / fő

 

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 10.400 Ft/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

1. nap:
Kora reggel elutazás Budapest Liszt Ferenc repülőteréről Dohai átszállással Delhibe a Quatar Airways-szel.

2. nap:
Érkezés és a szállás elfoglalása, majd ezt követően Delhi városnézés; megcsodálhatjuk kívülről az 1648-ban épített Vörös Erődöt, az egykori mogul hatalom jelképét és Mahatma Gandhi emlékművét (Raj Ghat). Innen tovább az angol gyarmatosításra emlékeztető Új Delhibe; a parlament épülete, az India Gate (katonai emlékmű), a diplomáciai negyed, a Qutub Minar (győzelmi torony), mely India, és egyben a világ egyik legszebb műemléke. (1 éjszaka)

3. nap:
A reggelit követően szállásunkat elhagyva Jaipurba, az ékszereiről is híres városba utazunk, szállás elfoglalása. A „rózsaszín város” legattraktívabb látnivalóival kezdjük a kora délutánunkat. A Szelek palotájánál (Hawa Mahal) egy fénykép erejére megállunk, majd napunkat a City palotánál fejezzük be. A maharadzsák lakhelyeként ismert palota régi királyi ruhákat, fegyvereket és a Jantar Mantar csillagvizsgálót rejti magában. Szállás Jaipurban 1 éjszaka.


4. nap:
Az ország egyik legszebb állapotában fennmaradt Amber-erődbe tartunk, melynek termei lenyűgözőek (az oda vezető utat elefántháton tesszük meg). Majd tovább utazunk, hogy Agra városát, annak csodáit is megismerjük. A szállás elfoglalása után, a nap végén ellátogatunk egy híres mozaikműhelybe. (2 Éjszaka)

5. nap:
Délelőtt folytatjuk ismerkedésünket a várossal. Először a Taj Mahalhoz, a világ talán legismertebb műemlékéhez, utunk fénypontjához látogatunk. A Jamuna partján található mauzóleum egy teljes épületkomplexum, s ennek része maga a fehér márvány síremlék. Sáh Dzsahán mogul sah, gyermekszülésben elhunyt felesége, Mumtáz Mahal emlékére építette, de ő maga is itt nyugszik. A Tádzs Mahal a síremlék-építészet csúcspontja, az Unesco világörökség része. Évente több mint 2,5 millió látogató keresi fel. Ezt követően szabadidő, majd városnézés; Fort Rouge, azaz Agrai Vörös Erőd, mely szintén a Világörökség része.


6. nap:
A reggelit követően Delhi reptérre buszozunk, s onnan Cochinba, Kerala állam fővárosába repülünk. 2 napot töltöttünk a gyönyörű lagúnáiról, teaültetvényeiről és „hátsó vizekről” híres Kerala tartományban. Érkezést követően 2 éjszakára elfoglaljuk szállásunkat.

7. nap:
Cochin városnézés. A középkori portugál időket idéző az erődben temették el a híres portugál felfedezőt, Vasco de Gama-t (ma Lisszabonban nyugszik), majd a gyarmati belvárosában barangolunk.

8. nap:
Délelőtt szabadidő, majd hajózás a csatornarendszeren, egy könnyű ebéddel egybekötve, mint ahogy azt a régi angolok is tették. A nap végen pedig látványos ízelítőt kapunk az indiai kultúrából, egy Kathakali táncelőadás során, majd egy helyi, hangulatos étteremben kései vacsorával fejezzük be programunkat, búcsút veszünk Indiától, a reptérre buszozunk, hogy hazarepüljünk Budapestre.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló