DUBAI / 8 NAP REPÜLŐVEL

ABU DHABI - AL AIN OÁZISVÁROS

259 800 Ft -tól

Télből a nyárba, az Arab-félsziget különleges, egzotikus országába. Az ország fő vonzereje a télen kellemes éghajlat, a sok napsütés, a különleges sivatagi táj, a keleties egzotikum, a történelmi emlék, a szupermodern építmények.

Utazás

Utazás Dubai - ba repülőgéppel a Wizzair menetrendszerű közvetlen járatával.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat.

Hazautazás szintén Dubai - ból a Wizzair járatával.

Szállás

Millennium Place Marina ****

Szállodánk egy kellemes belvárosi szálloda ahonnan könnyen elérhetők a bevásárló utcák,  de a tengerpart is közel van.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

A összes reggeli és vacsora svédasztalos.

Időpontok

2020. január 07.-től

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és modern
    buszokkal
    7 éjszaka szállást reggelivel és
    vacsorával 7 éjszaka szállás

     félpanzióval

    

Kötelezően fizetendő:

    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:

    56.800 Ft/fő
    Helyszínen fizetenő díjak összesen:
    350 USD/fő

 

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 24.000 ft / éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás 2,5 %

Egyéb

Helyszínen fizetendő kedvezményes
csomagár:
   350 USD / fő

1. nap:

Délután elutazás Budapestről Dubaiba, az Egyesült Arab Emirátusok szupermodern metropoliszába. Transzfer a szállodába. Szállás és vacsora Dubaiban (7 éj).

2. nap: Dubai

Közös séta Dubai történelmi városmagjában, ismerkedés Dubai szupermodern városrészeivel: lélegzetelállító felhőkarcolók, szebbnél szebb paloták és szállodák, a híres Jumeirah mecset, sípálya, üzleti negyed, fotószünet a Burj Khalifánál, Pálmasziget az Atlantis Hotellel stb. Ezután Átkelés vízitaxival a souk-ok negyedébe, ahol lesz idő nézelődni vagy vásárolni a fűszerpiacon, a zöldségpiacon, vagy a Dubai egyik fő vonzerejének tartott aranypiacon. Vacsora a szállodánkban.

 3. nap: Abu Dhabi

Kirándulás az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba. Városnézés: modern városnegyedek, panoráma a városra a hullámtörőről, tengerparti sétány stb. A program fénypontja a 22.000 négyzetméteren épült lélegzetelállító Sheikh Zayed Bin Sultan Nagymecset meglátogatása. A hatalmas építmény főkupolája 70 m, 4 minaretje pedig egyenként 115 m magas, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített szőnyege és kristálycsillárja is. Vacsora a szállodánkban.

4. nap: Al Ain oázisváros

Reggeli után utazás a sivatagon keresztül autópályán Al Ainba (fotószünet a homokdűnéknél). A sivataggal körülvett Al Ain pár évtizede még egy kis beduin település volt, most egy nagyváros, tele zöldövezettel, gyönyörű lakónegyedekkel, bevásárlóközpontokkal. Látogatás az érdekes helytörténeti múzeumban és a mellette lévő kis erődben, ahol Zayed sejk született. Az ő 1971 és 2004 közötti uralkodására esik az Emirátusok felvirágoztatása. Ezután ismerkedés a város szélén lévő tevepiaccal, ami a legnagyobb az országban, majd a Hili-parkban található régészeti ásatásokat tekintjük meg (emlékek a Krisztus előtti 3. évezredből). Vacsora a szállodánkban.

5. nap: Szabad nap vagy sivatagi szafari (extra fakultatív, ára: 75 Amerikai Dollár)

Szabad program, pihenés a szállodában, lehetőség Dubai további felfedezésére egyénileg. Egyéni programok szervezésében az idegenvezető a helyszínen természetesen segítséget nyújt. Dubai szupermodern városa számtalan programlehetőséget kínál: tengerparti strandolás a híres Jumeirah Beach-en, hajókázás. Taxival, illetve a szálloda közelében lévő metróállomásról (a szupermodern metróval) Dubai ősi belvárosa, az üzletek, a piacok és számos egyéb nevezetesség is könnyedén elérhető. Utazás a szállodánktól terepjárókkal kb.: 1500 órakkor a homokdűnéken keresztül a sivatag belsejébe. Több fotószünet után továbbutazás a sivatagi táborba. Itt napnyugta közben lehetőség lesz kipróbálni a tevegelést, a hennafestést, a homokszánkózást, a vízipipázást. A helyben készülő büfévacsora után hastáncos bemutató zárja a napot.

6. nap: Szabad nap - Esti Dubai városnézés

Délelőtt szabad program, pihenés a szállodában, lehetőség Dubai további felfedezésére egyénileg, strandolás a híres Jumeirah Beach-en. Este Dubai buszos városnézésre indulunk: kivilágított felhőkarcolók, Jumeirah Medinat csodálatos épületegyüttese a bazárral, fényképezés a kivilágított Burj al Arabnál, majd a Dubai Marina modern jachtkikötőjéből hajókázunk egy tradicionális dhow hajóval.

 7. nap: Szabad nap

Extra fakultatív program keretében lehetőségünk van a Burj Khalifa-ból, a világ legmagasabb épületének 124 emeletéről megcsodálni a várost (Ára: 55 USD). A bevásárlóközpont érdekes látnivalója a vízesés, és a jégpálya, s hogy méltón zárjuk a kirándulást, este 6 órakor Dubai Fountai zenével kísért vízi játékával veszünk búcsút a várostól. Vízsugarai időnként 50 emeletnyi magasságba emelkednek.
 

8. nap:

Hazautazás, transzfer a reggeli órákban Dubai repülőtérre, elutazás Budapestre.

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló