Caorle-i Nyaralás

Édes Élet 2018

135 900 Ft -tól
Kis-Velence néven is ismert Caorle, egykor Ernest Hemingway kedvenc olasz városa volt. Ma az egyik legkedveltebb, festői üdülőhely, Olaszországban, Veneto tartományban, az Adriai-tenger északi vidékén, Jesolo és Bibione között.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

7 éjszaka szállás a
Hotel Villa Roma - ban

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2019. augusztus 24 - 31. 

     Utazás modern autóbuszokkal
     Elhelyezés:
     HOTEL VILLA RÓMA
     Félpanziós
     7 éjszaka, 2 ágyas szobákban

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás 400 Ft/fő/nap

Extra fizethető díjak:
    Stornó-biztosítás (4%)
    Egyágyas felár: 5500 ft / éj

Egyéb

Helyben fizetendő költségek:

Idegenforgalmi adó: 1,50,-€ /fő/nap
  

   

Romantikus óvárosát szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A sétányát kísérő sziklasort, kőfaragók munkái teszik szépségessé. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is látható. Lagúnavilága a természet érintetlen hangulatát kölcsönzi a városkának. Kihagyhatatlan látványossága a szombati piac. Finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel is várja az odaérkező turistákat. Három partszakasza; a központi strand, a Porto Santa Margarita, (azaz a kikötő és környéke) és a Duna Verde. E három mindösszesen 15 km hosszúságot jelent.Szálláshelyünk, a Hotel Villa Róma 100 méterre, 2-3 perces sétára, egy csendes utcácskában van a vízparttól. Étteremmel, egy kellemes terasszal és bárral, privát stranddal, valamint a közös helységekben díjmentes Wi-Fi-vel várja vendégeit.
 
A légkondicionált szobák funkcionális berendezéssel, saját fürdőszobával, síkképernyős TV-vel és széffel rendelkeznek. Néhány lakóegységhez erkély is tartozik. A vendégek reggelire croissant-t, tojást, valamint többféle édes és sós ételt fogyaszthatnak. 

A szállodától Caorle központja 5 perc sétára, az Aquafollie vízipark pedig mindössze 750 méterre található. A város központjába közlekedő busz megállója csupán néhány lépésre található. 

 

Szervezett kirándulás:
Velence városnézés magyar idegenvezetéssel (a kirándulás ára: csak 45 EUR!)

A mai napon egy hajóúttal egybekötött velencei városnézésre hívjuk. Velence olyan, mint egy meseváros, ahol minden eltér a megszokott valóságtól. A házak lábát a tenger vize mossa. Régi templomok, paloták és műemlékek találhatók itt. Velence 1000 évig volt a Kelet kapuja, ahol a távoli mesevilág hangulata még ma is ott lebeg a város falai között. Az ősi falakból áradó hangulat, a színek és a foltok játéka. A valószerűtlen környezet hatása alatt a szűk sikátorok és a zöldes víz, kanyargó csatornák dísztelen házai is romantikus mezt öltenek.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló