6 NAP A SZENTFÖLDÖN / NÁZÁRETTŐL EILÁTIG

Tel Aviv - Názáret - Jeruzsálem - Holt Tenger - Eilat

293 500 Ft -tól

A Szentföld a mai Izrael teljes területét magába foglalja. Kirándulásunk 2 évezredet repít vissza az Ó-, és Újszövetség ismert helyeire, mint egy szellemi utazás a Biblia világába. Utunk során, szó szerint olyan csodákat láthatunk, amit csak egy olyan ország tud nyújtani, mely részben ma is a múltban, illetve a múltból él.

Utazás

Utazás Tel Aviv - ba repülőgéppel a Ryanair menetrendszerű közvetlen járatával.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat.

Hazautazás Tel Aviv - ból a Ryanair járatával.

Szállás

Középkategóriás szállások:

1. éjszaka: Tiberias
2. és 3. éjszaka: Betlehem
4. és 5. éjszaka: Eilat

 

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.
A összes reggeli és vacsora svédasztalos.

Időpontok

2023. október 22. - 27. / Betelt


Részvételi díj tartalmazza:

    Utazás repülőgéppel, és modern
    buszokkal
    5 éjszaka szállást reggelivel és
    vacsorával
    10 kg-os feladható poggyásszal
   

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
    hozzájárulás: 490 ft / fő / nap
   
Nemzetközi reptéri illeték:
    45.000 ft / fő

    Baksis: 50 USA Dollár / fő
    Helyben fizetendő díj:
    350 USD / fő


Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: hamarosan
    (vagy társítás)

    Stornóbiztosítás (3,5 %-tól)

Egyéb


Utunk során eljutunk Betlehembe, ahol Jézus született,  Jeruzsálembe a három egyistenhívő vallás, a kereszténység, az iszlám és a zsidók szent városába, a világ legmélyebb pontjához, a Holt Tengerhez. Fürdőzhetünk a Vörös Tenger partján, a csodálatos Eiláton.  Jöjjön Ön is velünk Izraelbe a Szentföldre, az Ígéret Földjére! Ezt a csodát Önnek is át kell élni!

 

1. nap: Budapest - Tel Aviv - Tiberias
Utazás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről az Izrael gazdasági központjának tartott Tel Avivba, majd ismerkedés a várossal, valamint Jaffa művésznegyedével. A Tel Avivi városnézést követően tovább utazunk Tiberiasba, ahol 1 éjszakát töltünk.

2. nap: Genezáreti-tó - Tabgha - Capernaum
Délelőtt a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez buszozunk. Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó partján azt a helyet, ahol Keresztelő Szent János megkeresztelte Jézust. Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Capernaumban, ellátogattunk a régi zsinagógához és Péter házához. A programunkat Názáretben fejezzük be, mely az isteni akarat kinyilatkoztatásának, és a názáreti Jézus gyermekkorának helyszíne. Megtekintjük az Angyali Üdvözlet Templomát, ahol az angyal Szűz Máriának hírül adta, hogy gyermeke születik, akit Jézusnak fognak hívni. Ezt követően Betlehembe utazunk, ahol a következő két éjszakát töltjük.

3. nap: Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli után látogatás az ország fővárosába - az „Aranyvárosnak“ is nevezett Jeruzsálembe - mely egyben politikai, jogi és vallási központ és a három ábrahámi világvallás szent helye. Sétálunk a Szulejmán szultán által építtetett falakkal körbeölelt óvárosban, mely keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedekre oszlik, és olyan látnivalókban bővelkedik, mint az Oroszlános kapu, Szent Anna templom, a Bethesda fürdő, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom. A felsorolást még sokáig lehetne folytatni, de ezt inkább látni kell! Délután ellátogatunk a palesztin oldalon fekvő Betlehembe, a világ egyik legrégebbi templomához, a Születés templomához, melyet Jézus születésének helyén emeltek.

4. nap: Jeruzsálem - Holt tenger - Qumran - Jerikó
A reggelit követően programunk az Olajfák hegyére a Getsemane kertbe vezet, ahol a Biblia szerint Jézus elárultatott. Innen továbbutazunk a Sion hegyre; utolsó vacsora terme, Dávid király sírja, Elszenderülés temploma. Utunkat a Judeai sivatagon át folytatjuk a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, rövid megállóval, ebédelési lehetőség Qumranban, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, (mely szinte a teljes Ótestamentumot tartalmazta héber, illetve részben arámi nyelven), Délután fürdés a Holt tengerben, majd tovább a Negev-sivatagon át Vörös-tengerhez, Eilatba. Útközben rövid fotószünet a Masada erődnél. (2 éjszaka Eilatban)

5. nap: 1 teljes nap pihenés a Vörös-tenger partján

A szabadnapon lehetőség nyílik felkeresni a víz alatti Obszervatóriumot, ahol a Vörös-tenger élővilágával ismerkedhetünk. (Extra fakultatív program, melyet kérünk előre jelezni. Ára kb. 28 USA Dollar / fő)

6. nap: 
A reggelit követően, a délelőtt folyamán elindulunk a Tel Avivi  repülőtérre, és búcsút veszünk a csodás Izraeltől.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló