LONDON - LIVERPOOL ÉS ÉSZAK WALES

Conwy - Caernarfon - Chester

188 800 Ft -tól
Jöjjön és fedezze fel London híres épületeit, utcáit, hajózzon a Temze fodrozó hullámain. Ha nem a megszokottra vágyik, ha kalandra kész, ha várakat venne be, fesztiválokon szórakozna, ha lenyűgözi a természet, ha hegycsúcsokat hódítana meg, irány Wales!

Utazás

Utazás Budapestről Londonba közvetlen járattal, majd Londonban modern autóbuszokkal folytatjuk utunkat.

Hazautazás Liverpool-ból szintén menetrenszerű közvetlen járattal.

Szállás

Kettő éjszaka szállás London egyik kellemes elővárosában egy jó minőségű
középkategóriájú szállodában.

Három éjszaka szállás Liverpool környékén középkategóriájú szállodában.

 

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a
félpanziós ellátást.

Időpontok

2019. július 11 - 16. / 15 hely

Részvételi díj tartalmazza:
• Utazás repülőgéppel,
  és modern autóbuszokkal
• Középkategóriájú
  szállások félpanzióval
• 5 éjszaka elhelyezés 2
  illetve, 3 ágyas szobákban


Kötelezően fizetendő:
• betegség- baleset és
  poggyászbiztosítás
  hozzájárulás 400 Ft/fő/nap
• Reptéri illeték (39.800 Ft/fő)
• Helyszínen fizetendő
  kirándulás csomag:
  210 Eur/fő


Extra fizethető:
• Egyágyas felár: 8.500 Ft/éj
  (vagy társítás)
• Stornó-biztosítás (4 %)

Egyéb

Helyben fizetendő
kedvezményes

kirándulás csomag: 210 Eur/fő

1. nap: Budapest - London I:
Elutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után London történelmi szívébe kirándulunk. Elsőként a Towerben ismerkedünk Anglia történelmével. A délután folyamán hajókázunk a Temzén, majd buszos városnézés keretén belül ismerkedünk a várossal. Két éjszaka London északi részén.

2. nap: London II Westminster Negyed - Whitehall - Trafalgar Square
Egész napos városnézés Londonban, melynek során többek között megnézzüka főváros legfőbb nevezetességeit: Nagy-Britannia uralkodóinak temetkezési helyét és koronázó templomát a Westminster apátságot, a Parlamentet, a Big Ben-t, a miniszterelnök rezidenciáját a Downing Streeten, a királyság központját a Buckingham palotát, a nyüzsgő Trafalgar teret és a Piccadilly Circust, de sétálunk az Oxford streeten is.

3. nap: Temze déli partja - Stratford - Liverpool
A reggeli után felfedezzük a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrálist, Sir Francis Drake hajóját (a Golden Hinde), a George fogadót és az Anchor Innt, valamint a Shakespeare Globe színházát is. A déli órákban elindulunk Liverpool felé, útközben rövid látogatást teszünk Stratford-ban. Ismerkedés Stratforddal, mely egy nagyon hangulatos kisváros, ahol szinte minden a város szülöttére, Shakespeare-re emlékeztet. Érkezés Liverpool közeli szállásunkra az esti órákban. (3 éjszaka)

4. nap: Wales I Portmeirion - Conwy
Délelőtt Portmeirion-ba látogatunk. A falucskát két szóban úgy lehetne jellemezni, hogy egy mesevilág felnőtteknek. Ha a világ összes tündéri kis falujáról készítenénk fotót és összeraknánk egy montázsba, akkor kapnánk igazi képet arról, hogy is néz ki Portmeirion. Érdekes színkavalkád, melyet Sir Clough Williams-Ellis álmodott meg 1925 és 1975 között, hogy egy olasz falut felépítsenek Walesben. Délutánt Conwy várának megtekintésével folytatjuk, mely egyike a legpompásabbaknak, még I. Eduárd király építtette, miután meghódította a vidéket. Conwy vára egyike a legimpozánsabb középkori erődítményeknek az Egyesült Királyság területén. A névadó folyó torkolatának nyugati partján fekszik Észak-Walesben.

5. nap: Wales (Caernarfon - Anglesey szigeti kitérő - Llandudno)
A 13. századi caernarfoni vár szintén egyike azon fantasztikus építményeinek, amely az Egyesült Királyság területén található. A várat James of Saint George, a király hadmérnöke tervezte a konstantinápolyi várfalak mintájára, melyeknek Eduárd lovagként nagy csodálója volt. 1986 óta a vár három másikkal együtt a Világörökség része. Délután egy kis kitérőt teszünk az Anglesey-szigetre, amely számos furcsa, kis halászfaluval, és több mint 100 mérföldnyi vonzó tengerparttal rendelkezik. Napunkat Llandudno tengerparti városában fejezzük be. A város Creuddyn-félszigeten helyezkedik el, és a nevét védőszentjéről, Saint Tudno-ról kapta. Llandudno ma a legnagyobb tengerparti üdülőhely Walesben.

6. nap: Liverpool - Chester - hazautazás
Városnézés Liverpoolban, a legnagyobb angol kikötővárosban. A város két híres: a monumentális anglikán, és a modern katolikus katedrálisának megtekintésével kezdjük a napot. Ezután ellátogatunk az Albert Dockban lévő Beatles Múzeumba. Délutánt már Chesterben töltjük,
ami az angol történelem egyik legszebb ajándéka napjaink turistái számára. Tudor és viktoriánus stílusú épületeit római kori, vörös homokkőből épített falak fogják csokorba. Késődélután elindulunk a liverpooli reptérre, majd hazautazás Budapestre.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló